Over Mij

Ik ben een onsterfelijke ziel in een menselijk lichaam. Net als jij! Een creatief wezen dat niets liever doet dan dromen in de wereld zetten. Mijn dromen gaan over liefde, grote levensvragen, schoonheid en mystiek. In alles probeer ik de ziel te ‘vangen’, of het nu in een beeld of in een schilderij is, in een tekst of in een voordracht.

Ik ben een ‘dromenvanger’. Het materialiseren van dromen geeft mij voldoening en ik hoop hiermee andere mensen ook te inspireren om hun dromen te realiseren. Wij zijn allemaal ‘kleine tovenaars’, creators van dit universum. Ieder mens heeft zijn of haar eigen talenten om de wereld een beetje mooier te kleuren. Het is mijn grootste droom om samen een mooiere wereld te creëren, een wereld waarin het volgen van het hart centraal staat. Een wereld waarin de Liefde regeert en waarin ieder leven gekoesterd en gerespecteerd wordt.

Ik ben Naná. Beeldend kunstenaar en bronsgieter,  schrijfster en verhalenverteller, Ayahuascero en psychotherapeut.