Algemene voorwaarden & gebruikersovereenkomst

 

 

 

 1. In deze Algemene voorwaarden en Gebruikersovereenkomst (ook hierin “algemene voorwaarden”, “Overeenkomst” of “overeenkomst”) wordt uiteengezet hoe Bronze Angels (ook hierin het “Bedrijf”, “wij”, “ons” of ” onze “) en u de gebruiker (ook hierin,” u “,” uw “,” gebruiker “of” Gebruiker “, die ook in veel omstandigheden kan worden aangeduid als” bezoeker “,” abonnee “,” klant “,” lid “,” VIP “of” gelieerd “), gaan ermee akkoord elkaar te respecteren en te behandelen terwijl en nadat u onze website, pagina’s en andere informatie gebruikt die is gepubliceerd via https://bronze-angels.com. De term “u” omvat ook, indien van toepassing, elk bedrijf, elke groep of elke organisatie die u mag vertegenwoordigen, die ook hierbij, gezamenlijk en afzonderlijk, gebonden is aan u als een individu, met uw verklaring dat u zowel zijn uitdrukkelijke als schijnbare autoriteit hebt om het eens te worden. namens al deze voorwaarden.
 2. Kennisgeving over handelsmerken en handelsmerken:
  Tenzij anders vermeld, zijn alle materialen die op deze site voorkomen, inclusief de tekst, het ontwerp van de site, logo’s, afbeeldingen, pictogrammen en afbeeldingen, evenals de selectie, samenstelling en opstelling daarvan, het exclusieve eigendom van het bedrijf, Copyright © “2021”, ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN. U mag de inhoud van deze site alleen gebruiken voor het lezen van de informatie op deze site, voor uw eigen opleiding, om te winkelen op deze site of om een ​​bestelling te plaatsen via deze site en voor geen ander doel. Materialen van deze site mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd, gewijzigd, opnieuw gepubliceerd, geüpload, gepost, verzonden of verspreid in welke vorm of op welke manier dan ook zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming. Alle rechten die niet uitdrukkelijk hierin worden verleend, zijn voorbehouden. Elk ongeautoriseerd gebruik van het materiaal op deze site kan een overtreding zijn van auteursrechten, handelsmerken en andere toepasselijke wetten en kan leiden tot strafrechtelijke of civielrechtelijke sancties.
 3. Geen professioneel advies:
  de nuttige, maar goedkope en kosteloze adviezen die op onze site worden gedeeld, zijn alleen bedoeld voor algemene educatieve doeleinden en voor geen ander doel. Niets wat we u hier bieden, is bedoeld om elke vorm van competent professioneel advies te vervangen. Als u behoefte heeft aan professioneel advies, waaronder medische, geestelijke gezondheid, juridisch, boekhoudkundig of fiscaal advies, of een andere vorm van professioneel advies, dan moet u een bevoegde professional op dat gebied zoeken die ervoor kan zorgen dat u hulp krijgt die specifiek voor uw specifieke situatie en omstandigheden.

4.Trade Commission Disclosure:
deze website en de informatie ervan wordt geschreven, bewerkt en gepubliceerd door het bedrijf, dat beweert dat hij alleen en exclusief eigenaar is van de inhoud ervan. Voor vragen over deze website of de inhoud hiervan kunt u contact met ons opnemen via het volgende e-mailadres: bronsgieterijdepaardenstal@hotmail.com. Het bedrijf accepteert soms vormen van contant geld adverteren, directe sponsoring, affiliate sponsoring, betaalde inserties of andere vormen van compensatie. We houden ons aan mond-tot-mond-marketingnormen. Wij geloven in eerlijkheid van relatie, mening en identiteit. De ontvangen vergoeding kan van invloed zijn op de advertentie-inhoud, onderwerpen of berichten op onze website en de inhoud ervan. Anders dan wat natuurlijk reclame is, als bepaalde inhoud wordt betaald of direct wordt gesponsord, dan doen we hier onze uiterste best om het duidelijk als zodanig te identificeren of te labelen. Het bedrijf wordt soms gecompenseerd om meningen te geven over producten, diensten, websites en diverse andere onderwerpen. Hoewel we een vergoeding voor onze berichten, advertenties of andere inhoud kunnen ontvangen, geven we altijd onze eerlijke meningen, bevindingen, overtuigingen of ervaringen over die onderwerpen of producten. De meningen en meningen die worden uitgesproken over een blog, gastpost of in enige vorm van opmerkingen op onze website zijn puur die van de blogger. Elke product claim, statistiek, aanhalingsteken of andere weergave van een product of dienst moet worden geverifieerd bij de fabrikant, aanbieder of partij in kwestie.

 1. Beleid voor onze weggeefacties:
 1. Overige bepalingen en voorwaarden: Alle bepalingen van ons privacybeleid zijn opgenomen in deze Algemene voorwaarden en omgekeerd. We geven geen garanties of garanties met betrekking tot enige informatie op onze site, inclusief maar niet beperkt tot enige garantie van geschiktheid voor een bepaald doel. Iedereen die zich op onze website abonneert of een van onze programma’s, berichten of pagina’s gebruikt, stemt ook in met deze Algemene voorwaarden en elke gebruiker die ons zijn e-mailadres bezorgt in ruil voor het leveren van enige inhoud aan hen persoonlijk of die zich registreert voor een of meer van onze webinars of video’s is ook instemmend en akkoord met het regelmatig ontvangen van e-mails van ons. Elk van onze abonnees kan zich op elk gewenst moment afmelden door een e-mail te beantwoorden als de e-mail rechtstreeks door ons of een van onze medewerkers is verzonden (inclusief “unsubscribe” in de onderwerp regel), of anders door zich af te melden door op de link of de knop in het voettekstje te klikken van onze e-mails. We houden van onze abonnees en zullen uw e-mailadres of enige andere informatie niet verkopen, leasen of verspreiden aan derden, tenzij we uw toestemming hebben of wettelijk verplicht zijn om dit te doen. Deze algemene voorwaarden vervangen alle voorgaande voorwaarden en / of voorwaarden waarvan u kopieën in welke vorm dan ook heeft, ongeacht of wij of u deze hebt ondertekend of niet. We behouden ons het recht voor om op enig moment deze site en deze algemene voorwaarden te wijzigen.
 2. Toepasselijk recht: Deze overeenkomst zal worden geïnterpreteerd volgens de wetten van “Nederland“.
 3. Interpretatie:
  Telkens wanneer mogelijk, zal elke bepaling van deze algemene voorwaarden zodanig worden geïnterpreteerd dat deze effectief en geldig is onder toepasselijk recht, maar indien enige bepaling van deze algemene voorwaarden zal worden verboden, ongeldig, ongeldig of niet afdwingbaar onder toepasselijk recht, is een dergelijke bepaling niet van kracht in de mate van een dergelijk verbod, ongeldigheid, vernietigbaarheid of afdwingbaarheid zonder de rest van die bepaling of de overige bepalingen van deze overeenkomst ongeldig te maken. Wij en u zijn het erover eens dat elke onduidelijkheid of vaagheid van enige bepaling van deze overeenkomst niet mag worden uitgelegd tegen de opstellende partij omdat deze de opsteller van deze overeenkomst is.

 

Bronsgieterij De Paardenstal

Marcelisstraat 11

2586 RR Den Haag

 

 

 

Copyright ©Bronze Angels 2021, ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN; laatst bijgewerkt: februari 2021.

 

 

 

Deze website gebruikt ook cookies. Zie voor meer info ons cookiebeleid.