Bronzen Engelen

Omdat er heel veel werkeloze engelen zijn, die niets kunnen doen omdat de mensen niets vragen, ben ik engelen voor mensen gaan maken, zodat iedereen die een engel van mij in huis heeft, er elke dag aan herinnerd wordt om de echte engelen om hulp te blijven vragen. Zo zorg ik ervoor dat de engelen weer werk krijgen omdat de mensen weer gaan vragen.

Engelen zijn boodschappers (letterlijk vertaald): zij bemiddelen tussen de aardse werkelijkheid en hemelse. Het is dus niet de bedoeling dat je een engel aanbidt, maar enkel dat je een engel duidelijk maakt wat je nodig hebt. Zij luisteren het beste wanneer je het met een open en liefdevol hart vraagt. Die vraag brengen zij naar het opperhoofd (de grote Manitou) en dan wordt er actie ondernomen.

NB: engelen kunnen ongevraagd niets uitrichten omdat zij gebonden zijn
aan de vrije wil. Liefde kan namelijk niet bestaan zonder vrijheid.
Demonen daarentegen zijn daar niet aan gebonden en kunnen hun ‘goddelijke’
gang gaan. Daarom is het juist zo belangrijk om de engelen aan het werk
te zetten, om een tegenwicht te kunnen vormen tegen duistere
krachten, die helaas oververtegenwoordigd zijn op aarde.

Hoopvol is dat één enkele kaars al een donkere ruimte kan verlichten, dus elke actie, wens of gedachte voor liefde en mededogen, hoe klein ook, maakt een wereld van verschil!

Kijk hier om een indruk te krijgen van de collectie:

bronzen engelen
Ange Bleu du Ciel
Rahmiël
Grote Engel van Mededogen
Aujourd'hui je vais au ciel
pijlers van de Stairway
Gabriël
Aartsengel
Michaël
Aartsengel
beschermengel
In Opdracht (unicum)
Stairway To Heaven
Detail (top)
La Grace De Dieu
het kleine engeltje van mededogen
la danse
Click Here
Engel in opdracht
Vivir
unicum
torso
l'amour m'a libéré
Previous
Next

In de galerij hieronder vindt u meer informatie over de verschillende engelen. Titel, maten, prijs en jaartal. Mocht u geïnteresseerd zijn in een van deze beelden, dan kunt u een bestelling doen.

Omdat de beelden allemaal een voor een met de hand gemaakt worden,  is er niet een constante voorraad. Het kan zijn dat het beeld van uw gading op dit moment niet voorradig is (de voorraad bestaat altijd uit een enkel exemplaar). De levertijd voor een nieuw beeld is gemiddeld drie weken. Neem voor een goede planning bij voorkeur telefonisch contact met mij op.  Of nog beter: kom langs! Zodoende kunt u aangeven welke patine u wilt en wat voor sokkel. Alles is bespreekbaar, juist omdat het geen productiewerk is.

Het is ook mogelijk om een beeld in opdracht te laten maken, een unicum. Een paar voorbeelden daarvan staan ook in de galerij. Hiervoor is het nodig om persoonlijk contact op te nemen omdat ik moet weten voor wie de engel bedoeld is. Om een persoonlijke engel te kunnen creëren wil ik op die persoon af kunnen stemmen. Alleen dan is de energie de juiste. Een engel in opdracht is al mogelijk vanaf 150,-